De Oorzaak gaat dicht! Eigenares Krista Piron stopt er na 31 jaar mee. Per 1 december sluit ze haar winkel vol sieraden, ‘beenmode’ en handgemaakte tassen. Tot die tijd is er uitverkoop met kortingen vanaf 30%.

Wie heeft er niet sieraden gekocht bij De Oorzaak? De winkel is een begrip in Wageningen. Ooit begonnen in één van de glazen kubussen aan de Stationsstraat, kennen de meesten van ons de winkel toch vooral van de huidige plek: Schoolstraat 7.

Een stukje van de etalage van De Oorzaak, vol oorbellen en andere sieraden.Piron begon met vooral oorbellen in haar winkel, maar daar kwamen aan de Schoolstraat veel andere sieraden bij, plus handgemaakte tassen. Ook de panties, beenwarmers en andere beenmode raakte bekend.

Wat de Oorzaak voor veel mensen zo’n heerlijke zaak maakte is zeker ook de eigenares zelf. Ze was altijd bereid advies te geven, bijvoorbeeld wanneer je er helemaal niet meer uitkwam bij het zoeken naar een cadeau. Wij hebben die hulp in elk geval altijd gewaardeerd en zullen niet alleen de winkel, maar ook Krista missen.

 

Reactie