Drinks and Bites is vandaag weer open gegaan! Nu als zelfstandig restaurant en niet meer als het ‘kleine zusje’ van O Mundo, het enige sterrenrestaurant in Wageningen.

Ook met Drinks and Bites op de Markt werd het even spannend toen de Jaap Veenendaal Groep failliet ging, want het was één van de restaurants uit Wageningen die met die groep mee failliet werden verklaard. Terwijl het goed liep.

Maar na eerder goed nieuws over Hotel de Wereld, O Mundo en TexMex Kelly’s op het 5 Mei Plein, kwam al snel het nieuws dat ook Drinks and Bites doorging.

Iets moois

Drinks and Bites is nu van Lars van Huenen en Anne Gregoor, die het restaurant na het faillissement hebben gekocht. Ze hebben allebei gewerkt bij Drinks and Bites en elkaar daar vier jaar geleden leren kennen. Er bloeide iets moois op en nu hebben ze de zaak gekocht waar hun liefde begon.

Lars is – na een tijdje elders te hebben gewerkt – opnieuw de chef-kok van het restaurant en Anne de gastvrouw.

Na een kleine verbouwing, voornamelijk in de keuken, is het restaurant vandaag weer open gegaan. Gewoon als Drinks and Bites, want het concept blijft hetzelfde en dus ook de naam. En: ook al het personeel blijft!

DrinksandBites
Markt 9, Wageningen
Open: di t/m zo vanaf 15.00 uur; keuken van 17.30-21.30 uur
Tel: 0317 - 452 222
Email: info@drinksandbites.nl
Facebook: www.facebook.com/brasseriedrinksandbites

 

Reactie