9.8 C
Wageningen
woensdag, 23 oktober 2019

Contact met In en om Wageningen

Heb je een vraag, een foutje gespot of wil je ons iets laten weten? E-mail ons of gebruik het contactformulier hieronder:

Contactgegevens

In en om Wageningen 

E-mail: info@inenomwageningen

Op In en Om Wageningen vind je de leukste doe-activiteiten, nieuwtjes en verhalen uit Wageningen, zodat je elke dag weer van onze gezellige stad kunt genieten. Heb je vragen, tips of wil je ons gewoon je mening geven, laat het ons weten.

Privacy statement

Advertenties zul je bij ons niet tegenkomen. Wij hebben alleen functionele cookies die noodzakelijk zijn om de site te laten werken en analytics cookies van Google Analytics, om te zien welke pagina’s worden bezocht en hoe vaak. Dit gebeurt anoniem.

We delen verder geen gegevens met derden, ook niet de gegevens die we van je krijgen als je contact met ons opneemt. Deze gegevens worden alleen zolang bewaard als het nodig is om met elkaar contact te hebben.

Wel hebben we ervoor gekozen dat je kunt reageren via je facebook account. Het kan dus zijn dat facebook je daarmee volgt. In elk geval worden je gegevens (waaronder je IP adres) door deze plugin bekeken, om te zien of je reactie geen spam is.

Ook youtube zal proberen je te volgen als wij een youtube filmpje plaatsen. Dit gebeurt ook als je zelf iets plaatst in de reacties. En we hebben zoals de meeste sites social buttons, ook daarmee zul je gevolgd kunnen worden.

47FansLike
32VolgersVolg
22VolgersVolg