Met pakjesavond zo dichtbij ben je vast nog druk bezig om cadeautjes te zoeken. Of je kinderen af te leiden, want ja, voor hen zijn het wel veel nachtjes. Daarom nog even 4 tips.

1. Sinterklaasfilm

Het Heerenstraattheater in Wageningen.Jawel, in het Heerenstraattheater kun je nog 3x met je kinderen naar de film ‘Sinterklaas en het gouden hoefijzer’. Een lekker spannend verhaal, omdat het paard van Sinterklaas misschien niet meer de daken op kan…

De film draait morgen en woensdagmiddag. Morgen (maandag 27 november dus) om 15.45 uur, woensdag 29 november om 14.00 en 15.45 uur.

Alle informatie vind je op de site van het Heerenstraattheater en het theater vind je op Molenstraat 1B. Bellen voor info of kaartjes: 0317 – 414 029.

2. Sinterklaasvoorstelling in de bblthk

Niet zomaar een voorstelling, maar een poppenkastvoorstelling. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Zij kunnen genieten van een nieuw avontuur van Sint en Piet: ‘Piet in het circus’.

Deze voorstelling door Theater Popsop begint om 14.00 uur. En de bblthk is op Stationsstraat 2.

3. Voor de late inkopers: 3 december is weer koopzondag

Zo vlak voor de Sintavond nog even lekker naar de stad!

4. Kans maken op een extra cadeautje na pakjesavond?

Electronische afval.

Nieuwe cadeaus betekent vaak ook oud speelgoed dat weg kan. Vooral elektrisch speelgoed wordt weggegooid als het vervangen is. En ruim driekwart daarvan belandt in de prullenbak.

Zonde, want dan kan het niet gerecycled worden.

Je kunt het ook vanaf 6 december inleveren bij het Afvalbrengstation op Nudepark 77. Dan maak je meteen kans op een heuse sneeuwballenmaker! Of kaartjes voor de bioscoop.

Snoephartje met het woord Sint erop.
Deze foto, de foto van de pepernoten en de foto van de zak komen van Nietjuh.

 

Reactie